Velkommen til Forskningsdagenes kick-off!

Hei

Da er programmet for årets kick-off for Forskningsdagene klart. Turen er i år lagt til Amsterdam der vi vil bli inspirert for å jobbe med årets tema: MAT.

Påmeldingsfrist: 25. februar 

Vi har booket rom på to ulike hoteller: De førti første kan få plass på Brooklyn hotel til €110 (http://www.brooklynhotel.nl/), mens de neste tyve, eller de som foretrekket et billigere alternativ, får rom på hotellbåten Amstel Botel til €80 (http://www.amstelbotel.nl/). Begge hotellene ligger nordvest for sentrum, i gangavstand til hverandre.

Selve seminaret er gratis, men dere må booke og betale reise til Amsterdam selv, samt betale for overnattingen. Vi står for booking av overnatting.

For de av dere som ikke har vært med på kick-off før, tilbyr vi i år en liten introduksjon i form av en samling to timer før, der vi i sekretariatet blir litt bedre kjent med dere og gir dere en introduksjon til hvordan vi og nettverket jobber. Dette "formøtet" er åpent for alle som ikke kjenner oss så godt fra før. Meld deg på møtet når du melder deg på kick-off, og møt opp i resepsjonen på Brooklyn hotel onsdag 11. mars kl 16.00.

Seminaret starter med felles middag onsdag 11. mars kl. 18.30 Oppmøte for felles avreise fra Brooklyn hotell kl. 18.00.

Torsdag 12. mars starter vi dagen med besøk på Wageningen Universitet, et universitet spesialisert på forskning på mat og matproduksjon.

Fredag 13. mars blir det besøk på vitensenteret Nemo i Amsterdam sentrum. 

I løpet av seminaret kommer vi som vanlig til å legge inn tid til informasjon fra sekretariatet om årets kampanje, støtteordninger og tema, samt rikelig med tid til å diskutere dere imellom.

Programmet avsluttes senest kl 16.00 på fredagen.

Programmet vil bli oppdatert med tider og mer detaljer så snart alt er klart. Dette dukker opp i en fane øverst til venstre.

Hilsen Ester, Sidsel og Emmy i Forskningsdagenes sekretariatet  

Informasjon

Sted
Gøteborg
Tid
Fra torsdag 3. mars 2016 00.00
Til fredag 4. mars 2016 00.00
Påmeldingsfrist
Onsdag 24. februar 2016 05.59

Aktiviteten er ferdig og det er ikke mulig å melde seg på lenger.

Program

 

 

  • Onsdag 11. mars

  • 16.00

    Introduksjon til nye kontakter

    Oppmøte i resepsjonen på Brooklyn Hotel

  • 17.45

    Felles avgang til middag

    Oppmøte i resepsjonen til Brooklyn Hotel.  Båt til restauranten

  • 18.30

    Felles middag på REM eiland

    http://www.remeiland.com/

  • Torsdag 12. mars

  • 8.30

    Årets planer

    Årets tema, oppmerksomhetskampanje etc

    Innlegg ved sekretariatet

    Møterom på Brooklyn Hotell

  • 10.00

    Buss til Wageningen

  • 11.30

    Kommunikasjon av matforskning

    Foredrag ved Froukje Rienks, kommunikasjonssjef på NIOO, https://nioo.knaw.nl/en

  • 12.30

    Halve gruppen går til lunsj og halve gruppen får foredrag om Restaurant of the future

    Presentasjon fra Mr. Marcel Gorselink, Business Unit Manager of Fresh, Food & Chains om Restaurant of the Future

    Har du prøvd laksepålegg eller smørbar geitost? 90 % av nye matprodukter forsvinner fra markedet innen ett år. En av grunnene er at vi er utrolig konservative i våre matvalg. Resturant of the future driver oppdragsforskning på matrelatert adferd. http://www.noldus.com/human-behavior-research/services/restaurant-future

    Gruppene byttes etter 35 min

  • 14.15

    Presentasjon ved direktør på RIKILT, Robert Gorcom

    http://www.wageningenur.nl/en/Expertise-Services/Research-Institutes/rikilt.htm

    RIKILT is Dutch National Reference Laboratory (NRL) for monitoring residues and contaminants in food and feed. Additionally, RIKILT is a European Reference Laboratory for specific analytical domains.

  • 14.45

    Micro and nano bioaffinity mass spectrometry tools for the detection of emerging contaminants in the food chain

    Presentasjon ved Professor Michel W.F. Nielen, PhD, Principal Scientist

  • 15.15

    Emerging food safety risks and food fraud

    Presentasjon ved Hans Marvin, PhD, senior researcher

  • 16.00

    Guidet tur på RIKILT

    Laboratoria antibiotics, nano and dioxins.

  • 17.00

    Buss tilbake til Amsterdam

  • 19.00

    Felles avgang til middag

    Vi tar båten fra Amsterdam Noord NDSM (ved siden av hotellene) rett over kanalen til Tasmankade. Derfra går vi til restauranten.  

  • 19.30

    Felles middag pårestaurant Freud

    http://www.restaurantfreud.nl/, Spaarndammerstraat 424

  • 8.30

    Båt til NEMO

    Båt fra hotellene (NDSM) til Central Station. Vi går derfra til NEMO

  • 9.30

    Presentasjon ved NEMOs direktør

    Ved Amito Haarhuis , programdirektør og nestleder for NEMO

    Bagasje kan oppbevares i møterommet

  • 10.30

    Observations on science communication and food

    Ved vitenskapsjournalist Ronald Veldhuizen, se http://ronaldveldhuizen.com

  • 11.30

    Lunsj

    Lunsj serveres på møterommet

  • 13.00

    Omvisning på NEMO

    Vi blir delt opp i flere grupper

  • 14.00

    Egentid i utstillingene på NEMO

    God tur hjem!

Kontakt

Hvis du har spørsmål eller kommentarer, vennligst fyll ut dette nedenfor.

{{ forms.contact.errors.get('name') }}
{{ forms.contact.errors.get('email') }}
{{ forms.contact.errors.get('message') }}
{{ forms.contact.errors.get('recaptcha_token') }}

Kart

Brooklyn Hotel og Amstel Botel ligger i gåavstand fra hverandre:

 Hotell Brooklyn i forhold til sentrum av byen:

Hotell Brooklyn i forhold til sentrum av byen