Bestill abonnement på Nysgjerrigper-magasinet i julegave

Pris: 100 kroner per år. Prisen inkluderer en velkomstpakke og fire utgaver av Nysgjerrigper-magasinet sendt hjem i posten.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
Velkomstpakke

Velg om vi skal sende velkomstpakken direkte til abonnenten, eller til deg som bestiller. 

Bestillingsfrist

Send bestillingen senest 13. desember hvis velkomstpakken skal være fremme før jul. 

Du får tilsendt faktura i posten eller på Vipps. Abonnementet løper til det blir sagt opp, men du kan når som helst avslutte abonnementet. 

Dersom abonnenten er under 18 år, må bestillingen foretas av en voksen.

Du kan også bestille abonnement til skole og få tilsendt flere eksemplarer hver gang. Gå hit for å bestille abonnement til skole. 

{{ form.errors.get('recaptcha_token') }}

Abonnementsvilkår og personvern

Abonnementsperiode

Abonnement faktureres for ett år om gangen og en årsavgift inkluderer fire utgaver. Abonnementet løper til det blir sagt opp og du vil få faktura for et nytt årsabonnement én gang i året dersom du ikke sier det opp. Unntaket er gaveabonnement som gjelder for perioden mottakeren har fått det i gave og deretter avsluttes.

Personvern

Personopplysninger som navn, adresse, telefonnummer og e-post lagres for å kunne administrere abonnementet ditt. I tillegg lagres abonnentens fødselsdato for å vite hvor gammel du er, og kjønn for å lage statistikk over abonnentene. Vi lagrer også kontaktopplysninger til foresatte hvis abonnenten er under 18 år. For skoleabonnement lagrer vi kontaktopplysninger som navn og e-postadresse som ble oppgitt ved registrering eller endring av abonnementet. Disse opplysningene bruker vi kun for å administrere abonnementet og vi deler de ikke med andre.

Les Forskningsrådets personvernerklæring.

Kommunikasjon og markedsføring

Som abonnent vil vi kun kontakte deg på telefon, brev eller e-post med informasjon eller forespørsler knyttet til ditt kundeforhold. Vi vil aldri be deg oppgi sensitiv informasjon som opplysninger om bankkort, passord eller lignende. Har du takket ja til nyhetsbrev fra Nysgjerrigper vil du motta dette på e-post. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrev ved å klikke på lenken for avregistrering i nyhetsbrevet. 

Oppsigelse av abonnement

Abonnement på Nysgjerrigper-magasinet løper til det sies opp. Oppsigelse kan gjøres når som helst, også etter at du har mottatt faktura for ny årsavgift (dersom oppsigelsen sendes innen rimelig tid). Vi refunderer ikke allerede innbetalt årsavgift. 

Manglende betaling ansees ikke som en oppsigelse.

Priser

Pris for privat abonnement, 1 eksemplar av hver utgave: 100 kroner per år.

Priser for skoleabonnement avhenger av antall eksemplarer av hver utgave.

Ett klassesett på 1-30 eksemplarer av hver utgave av magasinet koster 150 kroner for et helt år med abonnement. To klassesett (31-60 eksemplarer) koster 300 kroner, tre klassesett (61-90 eksemplarer) koster 450 kroner osv. Prisen inkluderer klassesett av alle fire utgavene i løpet av året.

Dersom vi endrer prisene vil du få beskjed og mulighet til å endre eller stanse abonnementet før prisendringene trer i kraft.

Kundeservice

Endring og avslutting av abonnement kan gjøres per nettskjema, telefon eller på e-post til nys@forskningsradet.no.

Levering

Nysgjerrigper-magasinet distribueres som brevpost. Unntaket er abonnement på over 41 eksemplarer, der bladpakkene sendes som bedriftspakke. Dersom abonnenten opplever manglende levering og gir beskjed, vil vi sørge for å sende nye blader.

Endring av vilkår

Nysgjerrigper forbeholder seg retten til å gjøre endringer i ovennevnte vilkår. Vesentlige endringer i vilkår vil bli formidlet direkte til abonnenten, på nysgjerrigper.no eller i magasinet.