Bestillingsskjema


Nysgjerrigper er Forskningsrådets tilbud til barn og unge, og spesielt for elever og lærere i barneskolen. Vi jobber for at flere skal vite hva forskning går ut på.

Her kan du bestille følgende materiell til skolebruk:

  • Tosidige plakater med Nysgjerrigpermetoden (fins på både bokmål og nynorsk, men nynorskversjonen har et eldre design)
  • Eldre utgaver av Nysgjerrigper-bladet. Du kan også bestille sett av spesialutgavene om verdier og mat. Ønsker dere abonnement, bestiller du i dette skjemaet

Se fanen "Gratis Nysgjerrigper-materiell" for beskrivelse av de ulike produktene. 

Gå tilbake til nysgjerrigper.no

{{ form.errors.get('recaptcha_token') }}

Om materiellet

Plakater med Nysgjerrigpermetoden


Plakat med Nysgjerrigpermetoden. Plakaten er tosidig og viser de seks trinnene i Nysgjerrigpermetoden. Plakatene du ser under er på bokmål , men du kan bestille en nynorsk versjon med eldre design. Begge er tilgjengelig digitalt.

 

Eldre utgaver Nysgjerrigper-bladet

Bestill et sett med eldre utgaver av Nysgjerrigper-bladet og få ett eksemplar av blad til hver elev. Du kan også bestille sett av spesialutgavene om verdier og mat. 

Nysgjerrigper-bladet kommer ut fire ganger i året og inneholder forskningsartikler, eksperimenter og annet faktastoff skrevet for barn. Du kan prøve et gratis klassesett på inntil 30 eksemplarer med eldre utgaver av magasinet. Gi oss beskjed dersom du ønsker en bestemt utgave. Vi sender den så lenge vi har flere på lager. Ønsker dere å motta bladet fast kan dere bestille abonnement. Abonnement bestilles her.